MTBzone » Mountainbike Documentaire Accomplice nu te zien op Netflix

Mountainbike Documentaire Accomplice nu te zien op Netflix

Even niet op het zadel van je Mountainbike te vinden op een vette MTB-trail, maar op de bank? Ook dan kun je prima bezig zijn met mountainbiken! Op Netflix is nu de mountainbike documentaire Accomplice te zien. In deze documentaire, wat Netflix zelf een ‘visueel eerbetoon aan de fiets’ noemt, is de wereldtop van de wielersport te zien op spectaculair terrein.

Accomplice: spectaculaire Mountainbike documentaire

“In dit visuele eerbetoon aan de fiets rijdt de wereldtop van de wielersport door ruig terrein en adembenemende landschappen over de hele wereld”, meldt Netflix bij de Mountainbike-documentaire die nu te zien is voor abonnees. Bekijk hieronder een trailer van de docu.

De documentaire is opgebouwd aan de hand van verschillende hoofdstukken. Zo is er een kind te zien die telkens een nieuwe videoband in een videorecorder doet, waarna een nieuw hoofdstuk aanbreekt.

Grote namen van de wereldtop van wielersport te zien

De documentaire is geregisseerd door Jeremy Grant, die in de docu grote namen van wereldtop van de wielersport voorbij laat komen. Een greep uit de toppers:

  • Todd Jones
  • Steve Jones
  • Drew Holt
  • Brett Hills

Het gaat – helaas! – niet om een hele lange documentaire: hij duur slechts 52 minuten. Het is welk elke minuut waard om deze mountainbike documentaire te zien, vinden wij. Wij zijn trouwens niet de enige: op IMDB krijgt de MTB-docu een 7,3. Kijken dus!