MTBzone » Mountainbike Cadeaus voor Sinterklaas

Mountainbike Cadeaus voor Sinterklaas

Nu de koudere dagen weer in aantocht zijn, is het ook weer bijna tijd voor de gezellige feestdagen. En daar mag een leuk cadeau natuurlijk niet bij ontbreken. Speciaal voor Sinterklaas zetten wij vijf mountainbike cadeaus op een rij.

We hebben rekening gehouden met de betaalbaarheid van de cadeaus, zodat het voor iedereen leuk blijft. Daarnaast hebben we natuurlijk ook vanuit onszelf (mountainbikers) gedacht: want, waar maak je ons nu écht gelukkig mee tijdens Sinterklaas?

#01 Mountainbike fietsbel

Een fietsbel is onmisbaar. En toch is het een van de vele onderdelen wat ontbreekt bij menig mountainbiker. Met steeds drukker wordende mountainbikeroutes met doorkruisende wandelgebieden is een fietsbel een must-have!

Gelukkig zijn er veel verschillende MTB-fietsbellen die je al voor een prikkie kunt kopen. Perfect als schoencadeau tijdens Sinterklaas: het past namelijk prima in je schoen!

#02 MTB-magazines

Natuurlijk vergaart een échte moutainbike-freak zijn informatie via MTBzone. Echter is er nog veel meer interessants te lezen. Onze tip: geef een MTB-magazine cadeau voor Sinterklaas. Een greep uit populaire magazines waar ook wij gelukkig van worden:

  • Up/Down (Beste keuze!)
  • Bike Explorer
  • Fiets Magazine
  • ProCycling

Ligt je budget wat hoger? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een interessant boek over mountainbiken. Je hebt hiervoor een ruime keuze bij webshops als Bol.com: voor beginnende MTB-ers tot professionals.

#03 Mountainbike bidon of bidonhouder

Een veelgekocht en betaalbaar mountainbike cadeau is natuurlijk een bidon! Je kunt er zelfs voor kiezen om deze te personaliseren als je echt wil gaan voor een origineel sinterklaascadeau.

Heeft degene aan wie jij het wil geven nog helemaal geen houder om hem in te zetten? Ga dan voor een complete set.

#04 MTB-fietsverlichting

Ten tijde dat Sinterklaas in Nederland is, is het s’avonds weer vroeg donker. Dat moet ook wel, want kan de Sint anders samen met zijn Pieten onopgemerkt cadeaus in je schoen stoppen? Vroeg donker betekent ook dat het weer tijd is om de nodige aandacht te besteden aan fietsverlichting.

Ook een mountainbiker kan niet zonder verlichting! Sterker nog: zelfs in de zomermaanden kan het in bebost gebied snel donker worden. Daarom is fietsverlichting een goed en waardevol cadeau, waar hij of zij heel het jaar plezier van zal hebben. Ga wel voor échte wielersport verlichting: een mountainbiker zit er niet op te wachten om een complete zaklamp op het stuur te moeten monteren.

#05 Overschoenen voor in de winter

Naast het feit dat het weer donkerder wordt, wordt het ook kouder. En dat betekent dat je je – helemaal op de fiets – weer warm aan moet kleden als je naar buiten gaat. Als er iets snel koud wordt tijdens een mountainbike-rit zijn het wel je voeten.

Eerder hechtten we bij MTBzone al aandacht aan MTB overschoenen voor in de winter en het nut hiervan. Het is een super leuk cadeau om te geven en te krijgen, want eigenlijk geef je warme voetjes cadeau!